Stijlvolle

Gevelletters

Met onze unieke gevelletters valt jouw bedrijf altijd op, ook in het donker! Als gevelreclame bieden deze gevelletters een enorme toegevoegde waarde door hun hoge zichtbaarheid en leesbaarheid op afstand. Ook geeft reclame op de gevel een luxe uitstraling aan jouw pand. De gevelletters van Deniz worden uitsluitend van hoogwaardige materialen gemaakt. Op onze gevelreclame krijg je standaard een 3-jaars materiaal- en onderhoudsgarantie. Je kunt bij ons kiezen voor losse letters maar wij komen je lichtreclame-letters natuurlijk ook graag monteren.

Ontdek ons ruime assortiment

Opvallen met lichtreclame

Gevelletters worden ook wel reclameletters, freesletters of laserletters genoemd. Bij Deniz werken we met gevelletters die verlicht worden. De energiebesparende led-verlichting zorgt voor extra aantrekkingskracht. Met lichtreclame op je gevel ben je ook in het donker zichtbaar en herkenbaar. Zo trek je ook de aandacht van mensen die ‘s avonds langs je bedrijf lopen, fietsen of rijden. De gevelletters zijn dankzij het 3D-effect goed leesbaar. Met opvallende lichtreclame spat je bedrijfsnaam of boodschap van de gevel en blijf je top-of-mind bij bezoekers of passanten.

Gevelletters in jouw stijl

Bij Deniz Print, Sign & more vind je gevelreclame-letters die helemaal aan jouw wensen voldoen. De gevelletters zijn verkrijgbaar in verschillende lettertypes en RAL-kleuren. Zo is er altijd een gevelletter die past bij jouw huisstijl. Indien nodig denken wij graag met je mee over het juiste geveldesign.

Onze lichtreclame-letters hebben een robuuste aluminium of rvs behuizing. De verlichte delen van premium kwaliteit (gekleurd) acrylaat sluiten naadloos aan en geven de verlichte gevelletters een strakke en professionele uitstraling. En straal je professionaliteit uit, dan krijgt je meer naamsbekendheid én zal de merkwaarde van jouw bedrijf stijgen.

Liever een logo of een symbool?

Wil je wel lichtreclame op je gevel maar gebruik je liever alleen jouw bedrijfslogo? Ook dan kan je terecht bij Deniz Print, Sign & more! Wij leveren vormbakken waarmee je elke gewenste vorm kunt laten maken. Natuurlijk is een combinatie van logo en gevelletters ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder!

Maak nu een afspraak

Boost je gevel

en creëer meer impact!

  • Keuze uit 2 series, Basic of Lux

  • Meer dan 20 soorten profielen

  • Letterhoogte tussen de 20 en 100 cm

  • Behuizing in elk gewenste RAL kleur

  • Verlichte delen van acrylaat met hoge kwaliteit

  • Ingebouwde energiebesparende LED verlichting

  • Keuze uit losse letters of professionele montage

Waarom gevelletters van Deniz?

Als je je gevel gaat beletteren, dan wil je weten dat het goed zit. Door de meer dan 25 jaar ervaring van Deniz Print, Sign & more weet je zeker dat je altijd een advies op maat krijgt waarbij de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw bedrijf worden verhoogd. Wij komen bij jou langs, zodat we je kunnen adviseren welke gevelletters het beste bij jouw bedrijfspand passen. In dit advies nemen wij onder andere de visie van jouw bedrijf, het logo en de omgeving waar je bedrijf is gevestigd mee.

Ook staat service bij ons hoog in het vaandel. Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie op de gevelletters en het eerste jaar is het onderhoud gratis. Bovendien hoef je verder zelf niets te regelen, de vergunningsaanvraag regelen wij voor je. Gevelletters online bestellen, doe je met een goed gevoel bij Deniz Print, Sign & more. Ontdek het zelf en bestel jouw gevelreclame-letters vandaag nog!

Opvallende gevelletters met LED

Hieronder zie je verschillende profielen van gevelletters. Klik op de betreffende gevelletter en je ziet de bijbehorende specificaties.

Kies een gevelletter profiel

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Fill out my online form.

Ontvang een GRATIS led-tekstielframe als je nu je gevel laat vernieuwen!

50x50 cm | t.w.v. € 250,-