Aanleverspecificaties

Lees a.u.b. de aanleverspecificaties hieronder goed door. Om een perfect drukresultaat te bereiken en om vertragingen te voorkomen is het belangrijk om een goed bestand aan te leveren. Zo komt u niet voor verassingen te staan en ontvangt u uw bestelling binnen de aangegeven levertijd.

Gebruik de volgende instellingen voor een juiste drukbestand!

De kwaliteit van uw drukwerk wordt mede bepaald door het drukbestand. Zorg er dus voor dat u de instructies goed volgt. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Kleuren

De bestanden voor producten gedrukt in full color dienen te zijn opgemaakt met CMYK kleuren. Dit is een vier kleuren systeem waarbij de kleuren Cyaan (licht-blauw), Magenta (roze/rood), Yellow (geel) en Key (zwart) in verschillende verhoudingen worden gemengd om de gewenste kleur te verkrijgen. Alle tekst, voorwerpen en afbeeldingen in uw ontwerp dienen te zijn opgemaakt in CMYK.

Lettertypen

Zet teksten om in lettercontouren (outlines). Dit voorkomt problemen met missende lettertypen.

Resolutie

Alle afbeeldingen moeten een minimale resolutie van 300 dpi hebben.

Snijtekens

Voorzie het bestand van snijtekens en 3 mm snijmarge / afloop aan alle kanten. Plaats teksten niet dichter dan 3 mm op de snijrand.

Verlooptinten en transparantie

Wanneer je verlooptinten en/of transparantie gebruikt dan moeten deze worden afgevlakt of gerasterd.

Lijnen

Lijnen mogen niet dunner zijn dan 0.25pt.

Pagina's / Zijden

Plaats alle zijden (bv voorkant en achterkant) in 1 bestand. Bij meerdere pagina's plaats alle pagina's in 1 bestand. NIET op inslag zetten of spreads gebruiken.

Komt u er niet uit?

Heeft u hulp nodig bij het drukklaar maken van uw ontwerp? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw ontwerp goed wordt voorbereid voor de bedrukking.

U kunt zich met uw drukwerk juist onderscheiden door middel van een goed doordacht ontwerp. Wilt u dat wij u helpen met uw ontwerp? Bekijk dan onze vormgevingspagina.